keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Naglar i norden
Naglar i norden on oikeastaan ainut alan lehti, joka jollakin tapaa koskettaa Suomeakin. Se on Ruotsissa toimitettava kynsialan julkaisu, joka paranee numero numerolta. Ensimmäinen lehti ilmestyi vuonna 2007.Lehden voi tilata helposti, http://www.naglarinorden.com/pren.asp eikä hintakaan päätä huimaa. On aina mukavaa, kun tämä lehti tulee luukusta! Sieltä voi lukea vähän uusista suuntauksista ja trendeistä. Uusimassa numerossa oli arteikkeli Minxeistä. No, olihan ne ollut esillä jo amerikkalaisessa alan lehdessä aikoja sitten, mutta hyvä, että ne tulee ihmiseten tietoon täällä pallon toisellakin puolella.
Niin ja ne mun kynnet! Ei nyt tullut mitään erityistä inspiratiota tai hirvittävää halua kokeilla jotakin uutta. Tuli ihan tavalliset, läpikuultavat kynnet, joissa on vähän kimalletta seassa. Hyvin maltilliset tällä kertaa. Huomenna pääsen käyttämään kuivahtanutta mielikuvitustani, kun yksi tuttu lupautui uhrikseni; saan tehdä ihan minkälaiset kynnet vaan. En mä silti mitään extremeä aio tehdä, jotakin mukavaa koristelua vaan. Sellaiset kynnet, jotka muutkin huomaisi!
En ole erityisen hyvä keksimään mitään kynsien koristeluja itse. Eli jos jollakin on hyviä ideoita, niin olen valmis vastaanottamaan niitä! Tekisi mieli kokeilla jotakin erikoisia materiaaleja kynnen sisällä, tai struktuuripintaa. Hmm...jään miettimään. Erikoisista materiaaleista puheen ollen, tällaisia kynsiä EN aio tehdä koskaan!
Kynnessä on ikäänkuin akvaario sisällä! Juu, onhan toi ihan hauska idea, mutta rehellisesti, kuinka moni halauisi tollaset kynnet. Varsinkin kun niistä tulee väistämättä todella, todella paksut! Eikö se riittänyt, kun 70-luvulla oli tällaisia disco-kenkiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti