torstai 3. helmikuuta 2011

Kestolakkaus, geelilakkaus, hybridilakkaus (mitä nimeä nyt sitten käyttääkään) on tullut jäädäkseen!

Moni on huomannut kestolakkojen helppouden. Kukapa ei haluaisi, että lakkaus kestää kauniina ja kiiltävänä viikkoja!

Ja mikä parasta, pian kestolakkoja saa ostaa kuka vain! Mitä kestolakkaukseen sitten tarvitsee, jos sellaisen haluaa tehdä kotona? Ainakin UV-uunin, koska ilman sitä lakat eivät kuivu. Uuni on suhteellisen kallis, mutta pitää muistaa, että se on vain kertaostos. Se kestää käytössä vaikka kuinka pitkään ja kun tehot hyytyy, sisällä olevat UV- lamput vaihdetaan.

Sitten tarvitsee tietysti lakkoja. Ja kaikki pakolliset tykötarpeet, kynnen pinnan puhdsitusaine, pumpulia, poistoainetta, viila. Eipä juuri muuta. Eli periaatteessa samat tarvikkeet, kuin kaikilla jo kotona on + uuni.

Kuluttajille suunnatut kestolakat tulevat pian myyntiin! Lisätietoja saa laittamalla viestiä :)

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Olen kokeillut Shellac lakkausta muutaman kerran ja pitänyt siitä joka kerta kovasti. Saako tavallinen kuluttaja siis tilata kesto-/hybridilakkoja jostakin? Haluaisin kokeilla lakkausta itse. Onko uunin suhteen jotain erityisvaatimusta? Vai käykö siihen mikä tahansa UV/LED-uuni. Mistä tavallinen kuluttaja saa niitä? Vai saako? Olisi hienoa jos osaat auttaa aloittelijaa. :)

  VastaaPoista
 2. Zida oy ottaa myyntiin 1-2- lakkamerkkiä, joita kuluttajatkin saavat ostaa. Lakkoja esitellään Turun Naisday-messuilla 2.-3.4.2011. Jos et pääse paikan päälle niin ota yhteyttä suvi@zida.fi

  VastaaPoista
 3. Hei! Olen anoppini yllyttämänä alkanut selvittelemään näitä kestolakkaushommeleita ja nyt ihmettelnkin mistä näitä saa ostaa/ vai saako ja mitä mahtaa maksaa? Ottaisin mielelläni lisätietoa aiheesta vastaan!

  Tuija
  ikonen.tuija@gmail.com

  VastaaPoista