torstai 13. toukokuuta 2010

CND Shellac

Vihdoin sain käsiini uutta CND:n Shellac-hybridilakkaa! Ja totta se on, lakka on kynsilakkapullon näköisessä pullossa, koostumus on ohut, mutta pysyvyys hyvä! Värivalikoima on toistaiseksi suppeahko, 12 eri väriä, mutta niistä kyllä jokainen varmasti löytää itsellensä sopivan. Todella hyvä vaihtoehto sellaiselle, joka käyttää muutenkin kynsissään vain lakkaa, ei siis rakennekynsiä. Jos vertaan OPI:n geelilakkaan, niin tämä CND:n hybridilakka on ohuempi. Ehkä näitä ei tulisikaan verrata keskenään, sillä Shellac ei ole geeli.

Voisin kuvitella, että tästä tulee suosikki kaikille niille, jotka eivät työnsä takia saa käyttää rakennekynsiä, mutta saavat käyttää kynsilakkaa. Nyt yhdellä lakkauksella pärjää ainakin 14 päivää! Varmasti pidempäänkin, jos valitsee sellaisen värin, jonka kasvuraja ei näy niin selvästi.

Myös näihin Shellacin lakkoihin on olemassa vastaavan värisiä tavallisia kynsilakkoja, tosin useimpia niitä on vaikea löytää. CND uudisti lakkansa ja uusissa väreissä on käsittääkseni vain yksi lakka, joka vastaa nyt uusien hybridilakkojen värejä. Hybridilakat herättivät henkiin monet vanhat suosikkivärit, kuten Tutti Frutti, Fedora jne.

1 kommentti:

  1. Hei, SHellac on todella maineensa veroinen. Lisää Shellac Hybridilakasta täältä http://prettyroomhelsinki.blogspot.com/2010/06/ensimainen-asiakas-uudessa-paikassa.html Se on niin mahtavaa että Janette on todella oikeassa siinä että Ne j otka työntä puolesta eivät voi raksuja pitää, jäävät tähän takulla ihanaan koukkuun!! Multa siis saa Shellac käsittelyjä sekä kaikkea muuta kivaa! Missä Janette asustelet?

    VastaaPoista